Söndagstankarna

Hej!

Idag är jag och Thomas hemma bakis. Han tog sig ut på stan, jag själv har suttit i min morgonrock sedan klockan 10. Vi var på en perfekt inflyttningsfest hos Carro igår, alla var så sociala och mysiga. Vi

(jag)

blev nästan övertalade att följa med till Spybar men vi

(jag)

kände att vi inte orkade. Glad för det idag, vet inte hur vi hade mått om vi varit ute ännu fler drinkar.

*

Imorgon börjar en ny utmaning för mig. Jag har ju gjort två stycken än så länge, Selleri och Socker – och nu är det dags för min mest opeppiga utmaning. Meditation. Miccis såg så nöjd ut när jag blev utmanad. ”Gud vad bra, nu jävlar ska du meditera”. Hon har försökt övertala mig sen jag började jobba på FORNI.

Så med det tänkte jag prova att kombinera det med att sätta avsikter för dagen, eller ”set your intentions” som alla yogis verkar säga. Då känns meditation varje dag mer handlingskraftig. Vilket kanske är precis vad det inte ska vara?

Aja, vi ser var jag hamnar om två veckor. Nu ska jag i alla fall förbereda mina intentions. Typ inte lägga 140kr på utelunch varje dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *