Veckans planer

God morgon god lunch!

Sitter på kontoret, svajar höfterna fram och tillbaka i stolen. Har fått mensvärk i ryggen. Vanligtvis brukar det hålla sig till framsida kropp men nu är det som ett hela ländryggen imploderar på sig själv. Sitter i träningskläder för jag skippade SWEAT-programmet i morse – och behåller jag kläderna på måste jag ju gå dit sen. Börjar vecka sju nu och älskar hur stark jag är. I helgen kunde jag göra med burpees än min sambo <3

Ska vi se hur veckan ser ut då? Vi gör det:

Måndag: Kontoret, behöver göra klart alla bakgrunder till imorgon. Ny månad, ny kalender! Har även gjort ett telefoncase jag får nästa vecka. Har förevigat när min kompis blev så imponerad över hur snygg min nuvarande sambo är så hon ”föll av stolen”. Den ultimata komplimangen!

Jag drar också igång meditationsutmaningen idag. Snart. Skippade den i morse också. Första gången jag startat en utmaning och INTE börjat på morgonen. Haha, så himla otaggad.

Tisdag: Jag ska äta frukost med Sanja på Pom & Flora om vi kommer in. Jag har aldrig varit med om ett annat café som har 10 meters kö en vardagsmorgon. Sen ska jag till kontoret och skriva lite artiklar innan det är Valborg. Vet inte vad Valborg innebär i år men det är Valborg. Säkert vin.

(Note: aldrig vitt vin. Blir bakis två timmar senare och går hem?)

(Sen ska jag väl meditera också)

Onsdag: Ledig dag, jobbar svenskar alls nu fram till midsommar eller? Meditera gör ju folk i alla fall. Ska jag också göra.

Torsdag: Event med gänget på morgonen och sen kontorsdag. Ska försöka få Avengers-biljetter också. Provade i helgen, fanns exakt 3 platser kvar i varje salong. Kanske kan sätta biljetterna som en avsikt under morgon-meditationen.

Fredag: Älskar när fredagar känns som tisdagar, för det är vad den här fredagen kommer göra. Sen är det helg igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *