Gamla tabbar

Dag fyra hemma i sängen. Tydligen har människor lymfkörtlar i armhålorna, och när kroppen behöver extra hjälp för att göra sig av med ett virus använder den sig av dessa. Så jag har svullna och ömma armhålor?

I alla fall, jag har suttit och sökt efter mitt namn inne på Jennifers blogg.

(Haha, vad gör jag)

Tycker om att göra det lite då och då för att se vad vi har gjort tillsammans under åren. Oftast är Diana med i inlägget också. Vi tre blev bästa vänner på högstadiet när jag flyttade till Helsingborg. Tänk att de kallade mig 08:a då, det är inte vad jag kallas här uppe.

(Sidenote: min dialekt är en kombo av Skåne/Göteborg/Stockholm. I Stockholm kallas jag Skåning, i Skåne kallas jag Stockholmare)

(När jag pratat med mamma i telefon kallas jag GBG:are både här och där)

I alla fall. Jennifer är duktig på att dokumentera konversationer, och det här är fortfarande min största tabbe:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *