Mitt i veckan

Min status just nu? Mår bra, trötta lungor och musikalhumör. Thomas var ute och sprang med sin löpargrupp, så jag körde en lång rutin framför badrumsspegeln. Jag mår extra bra när jag får tvätta och smörja in ansiktet länge, samtidigt som jag sjunger till musikaler!

Jobbet de senaste dagarna har gått för bra, jag har varit effektiv typ varje minut, varje timme. Stolt över mig själv. Kanske är det mitt undermedvetna som försöker kompensera för hemmaliggandet förra veckan.

Vad mer?

Torsdag: Först bootcamp med Björn Borg och Fitness Collection. Jag och Thomas ska infinna oss hos Damla 07:15! Sen ska jag och Emelie på ett event, följt med kontorsdag. På kvällen blir det AW med Kiku, på Napolyon som vanligt.

(Kämpar hårt för att få stammis-status på Napolyon)

Fredag: Ska intervjua en person till FORNI som jag hoppas kan hjälpa mig i livet. Tror resten kommer gilla det också. Sen vill jag basta – har som alla andra fastnat för HEAT by Sophia Lie. Körde det en omgång i slutspurten på min sjuka och jag tror helt ärligt att det är en av anledningarna till att slutspurten just bleb slutspurten.

Sen är det helg igen, sen vecka 21, efter det 22 och ah hörni vecka 22… Det veckoschemat ser ut såhär:

Tisdag: Bröllop i Helsingborg
Onsdag: Lillebrors student i Göteborg
Torsdag: Flyga till Färöarna från Köpenhamn

Sen är det JUNI. Herre gud, snart är det sommar ju.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *