Torsdag eftermiddag

Hej! Det är torsdag och jag producerar så jäkla mycket artiklar för FORNI just nu. Dels för att jag är borta hela nästa veckan och tidsinställa en del men mest för att vi förbereder oss för sommaren. För att vi ska kunna upprätthålla samma nivå och volym av artiklar så måste det fanimej börjas i tid.

Det är väldigt kul och känns  skönt när man sätter på ”tidsinställ” en vecka innan, men det innebär att det inte är mycket skrivkraft kvar i mig. Så det blir lite sporadiskt här. Vilket kanske är precis så det ska vara. En behovs-blogg <3

*

I morse var jag på yoga med Björn Borg och Fitness Collection. Catja, som höll i det, gjorde ett så himla bra jobb – och jag kände verkligen hur mycket mer jag behöver röra på mina muskler. Jag har i och för sig inte tränat på tre veckor på grund av sjukdom, men jag känner hur stela mina muskler är.

Kanske kan bli en ny FORNI-utmaning? Yoga i 30 dagar. Också sugen på vegansk kost i 30, nä 14 dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *