Klimatsmart?

Hej! Jag är tillbaka i Stockholm efter en låång vecka och väldigt lite sömn. Har nog snittat fem timmar per natt, och verkar fortfarande inte ha blivit trött. Klockan är 23:12 och jag vill liksom inte sova? Har jag gått över till någon slags överskottsenergi nu? Antagligen, vi får se när jag kraschar.

Färöarna var MAGISKT och mäktigt. Skriver en reseguide om det för FORNI som ska upp senare i veckan. Hoppas inte jag skrämmer bort alla när jag berättar om flygresan dit och tillbaka…

*

Bästa från veckan som varit: Min lillebrors student! Tänk att han är så gammal nu. Att jag är så gammal nu. Det var i alla fall fint att få se honom ha så roligt och vara så stolt.

Sämsta från veckan: Alla resor. Inte bara att vi har fått resa fram och tillbaka, hit och dit – men också för hur vansinnigt dyrt det är att åka tåg?! Hur ska jag kunna vara klimatsmart när jag vill vara ekonomiskt smart? En resa från Malmö till Stockholm kostade 2500 kronor! En väg! Flygresa samma sträcka kostade 600 kronor. Det får ju inte vara dyrt att vara klimatsmart, då kommer ingen bli det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *